Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Startinformatie

Maak met behulp van IBM Notes een informatiesysteem voor een camping om kampeerplaatsen te kunnen boeken.

Het systeem heeft een startformulier. Dit is een formulier waarop wordt aangegeven van welke organisatie deze software is. Na het aanklikken van dit scherm of aanklikken van een knop kom je op een formulier met knoppen. Met deze knoppen kun je naar de diverse vervolgschermen.

Er is een kampeerderformulier waar, buiten de naw-gegevens, ook andere relevante kampeerdergegevens kunnen worden ingegeven/gewijzigd. Bedenk minimaal 5 relevante gegevens. Zorg ervoor dat er ook een keuzelijst met invoervak is voor het soort kampeerders. De keuzelijst moet gekoppeld zijn aan een tabel met soorten kampeerders. (denk ook aan een formulier om de soort kampeerders te kunnen wijzigen of nieuwe soorten toe te voegen). Bedenk zelf minimaal 4 soorten.

Een ander formulier is voor de plaatsgegevens, denk hierbij aan plaatsnummer, plaatsnaam, grootte, elektriciteit en algemene omschrijving.

Tevens moet hier de kampeerderlijst ingegeven kunnen worden. Je moet hier een keuze kunnen maken uit de kampeerders. Een kampeerder mag niet meerdere keren in één plaats voor kunnen komen.

Het systeem moet ook een rapport kunnen printen (vanuit voorbeeld op het scherm) die per bladzijde een plaats, met alle mogelijke plaatsgegevens , toont.