Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Startinformatie

Maak met behulp van IBM Notes een informatiesysteem voor een computershop om computer(onderdelen) te kunnen verkopen.

Het systeem heeft een startformulier. Dit is een formulier waarop wordt aangegeven van welke organisatie deze software is. Na het aanklikken van dit scherm of aanklikken van een knop kom je op een formulier met knoppen. Met deze knoppen kun je naar de diverse vervolgschermen.

Er is een formulier voor de artikelgegevens, denk hierbij aan artikelnummer, artikelnaam, merk, prijs en algemene omschrijving.

Er is een klantenformulier waar, buiten de naw-gegevens, ook andere relevante klantengegevens kunnen worden ingegeven/gewijzigd. Bedenk minimaal 5 relevante gegevens. Zorg ervoor dat er ook een keuzelijst met invoervak is voor het soort klanten. De keuzelijst moet gekoppeld zijn aan een tabel met soorten klanten. (denk ook aan een formulier om de soort klanten te kunnen wijzigen of nieuwe soorten toe te voegen). Bedenk zelf minimaal 4 soorten.

Tevens moet hier de bestellijst ingegeven kunnen worden. Je moet hier een keuze kunnen maken uit de artikelen. Een artikel mag niet meerdere keren in één bestelling voor kunnen komen.