Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

banner excel

 

Hallo allemaal,

Startpagina

Dit is de startpagina voor de Corona Excel cursus. De leerlingen van flex ITTL 1, flex ITTL 2 en flex ITTL 3 kunnen hier online de cursus gaan doen. Als je terug bent op school ga je hier op een gegeven moment een toets over maken. Je mag zelf kiezen van welk level alleen kan je met een hoger level wel een hoger cijfers halen.

De crusus bestaat uit verschillende levels namelijk:

  • level 1 - basis (alles goed op de toets dan is je cijfer maximaal een 6)
  • level 3 - gevorderde (alles goed op de toets dan is je cijfer maximaal een 7)
  • level 4 - specialist (alles goed op de toets dan is je cijfer maximaal een 8)
  • lever 5 - excel wizard (alles goed op de toets dan is je cijfer maximaal een 10)

Als je terug bent op school ga je hier op een gegeven moment een toets over maken. Je mag zelf kiezen van welk level alleen kan je met een hoger level wel een hoger cijfers halen. Voor de 3e klassers is dit cijfer / deze toets een SE cijfer. Voor de 1e en 2e klassers telt het cijfer mee voor deze periode en mag je het cijfer meenemen naar de 3e ITTL en telt het dan weer als examencijfer.  Dus 1e en 2e klassers kunnen nu al een examencijfer halen.

De cursus zelf:

De cursus ben ik momenteel aan het maken.  Level 1 bestaat 7 lessen en die zijn nu (30 maart 2020) klaar.

 

Inleveren van opdrachten

Druk op de afbeelding hieronder om je opdrachten n te leveren. Zorg er voor dat in de bestandsnaam ook je voor- en achternaam en je klas staat. 

 level 1  level 2
excel inleveren excel inleveren

 

  

Level 1

excel 1 1 inloggen excel 1 2 interface excel 1 3 gegevens invoeren tegel blok excel 14 excel1 5f formules2 excel 1 6 opmaak excel 1 7 grafieken

 

Level 2